вівторок, 16 серпня 2022 р.

Діджиталізація бібліотеки продовжується

Буський бібліотечний Інтернет-центр є учасником численних цікавих опитувань. От і сьогодні електронна пошта принесла пропозицію і анкету від

  

Друзі-читачі  та колеги-бібліотекарі, Ваша думка також цікава!  Долучайтеся до опитування!

Адже така  традиція у нас існує давно

 
 

 

Цифровізація триває. Цифрова рівність — стан, коли всі мають доступ до інтернету та володіють інструментами і навичками повноцінної участі у цифровому світі — залежить від всіх нас.

Ми з Connect Humanity спільно з партнерами проводимо опитування для вивчення потреб у забезпеченні доступу до інтернету та повноцінної участі у цифровому світі, які є у вас та у тих, для кого ви працюєте (учасники ваших проектів, партнери, грантери тощо).

Ваша відповідь допоможе скласти мапу існуючих прогалин та викликів цифровізації. Ми поділимося з вами отриманими результатами; працюватимемо з результатами для покращення розуміння потреб; а також будемо спрямовувати ресурси на задоволення цих потреб для прискорення руху у напрямку кращого цифрового майбутнього. 

Опитування займає до 20 хвилин. Відповіді є анонімними, отримані дані будуть представлені лише в узагальненому вигляді. Всі отримані дані будуть використані лише для описаних тут цілей у суворій відповідності до Політики конфіденційності TechSoup.


Насамперед - Дякуємо вам. Відповідаючи на опитування, ви допомагаєте сформувати глобальне уявлення про те, що ми всі спільно маємо зробити заради справжнього цифрового майбутнього.


Connect Humanity є фондом цифрової рівності. Ми допомагаємо громадам розбудовувати інтернет інфраструктуру та розвивати навички повноцінної участі у цифровому суспільстві.

 

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ "Буська публічна бібліотека" посилаючись на https://survey.alchemer.com/s3/6954334/i-internet-survey-ukrainian

 

 https://survey.alchemer.com/s3/6954334/i-internet-survey-ukrainian

Немає коментарів: