четвер, 25 серпня 2022 р.

Історія творення Незалежності Буська з архіву М. Зозулі


Напередодні відзначення 31-ої річниці Дня Незалежності до  Інтернет-центру завітав відомий на Бузеччині краєзнавець-літописець Михайло Зозуля і подарував бібліотеці електроний архів творення Незалежності в Буську.

Прогляньте унікальні світлини посвячення і підняття українського прапора на центральній площі Ринок за 1990 рік.


 Знімки високої якості, бо зроблені з плівки. Кожен з присутніх може впізнати себе.
 





 Детальніше про саму подію можна прочитати на сторінці ФБ пана Михайла Зозулі https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02s819F3E8cAiV9iRvcMHQcEtY3cbeNdZsPRfXzK7s5cMtjF3PDFqTn4QgGYr9XVfl&id=100032233329580 

У цей далекий час  наша місцева газета мала назву "ПРАПОР ЖОВТНЯ " , але вже тоді колектив редакції відображав  справжню ВОЛЮ НАРОДУ Бузеччини.




А тут ще  офіційний документ - рішення про підняття над адміністративним будинком українського національного синьо-жовтого прапора.


 Сьогодні ми виборюємо свободу і майбутнє всього цивілізованого світу.
Український стяг і незалежність освячені кров'ю мільйонів українців. Кожен з нас робить усе можливе для перемоги, для того щоб відстояти національний прапор та Незалежність.

 

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ "Буська публічна бібліотека"

 

 

 

Немає коментарів: