пʼятницю, 5 серпня 2022 р.

Вакцинація. COVID-19

 



Під час війни люди відчувають сильний стрес, менше турбуються про своє здоров’я та можуть відкладати бустерну вакцинацію. Це робить їх вразливішими до хвороби. Хворі люди не можуть ефективно займатися волонтерством, працювати, розвивати громаду. В часи війни нам необхідно уникнути ще однієї хвилі COVID-19 - ми не можемо втрачати людей ще й на цьому фронті.

Запрошуємо вас проглянути запис онлайн-лекції з лікаркою та медичною блогеркою Дариною Дмитрієвською. Дарина розповідає: 

  • Що взагалі таке коронавірус та як виникають нові штами? 

  • Як працюють вакцини від коронавірусу? 

  • Що робити, якщо довелося перервати ланцюг щеплень? 

  • Хто може отримати другу бустерну дозу та навіщо вона треба?  

  • Яка може бути реакція на щеплення? 

  • Як вакцинуватися ВПО? 

Лекція буде корисна держслужбовцям та управлінцям в громадах: ви більше дізнаєтесь про коронавірус та зможете краще комунікувати з мешканцями громади на тему COVID-19. Після перегляду лекції з Дариною ви зможете доступно та цікаво пояснити важливість вакцинації, руйнувати поширені міфи і розумітимете нюанси проблем вакцинації під час війни.
 
Запис доступний за посиланням:
https://youtu.be/1XEsgR9Qhfg

Закликайте мешканців громади вакцинуватися – нехай вони бережуть себе та своїх близьких.

Переглянути на YouTube

 

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ "Буська публічна бібліотека"

 

 

Немає коментарів: