середу, 8 лютого 2023 р.

БУСЬК ПРОЩАЄТЬСЯ З ГЕРОЄМ АНДРІЄМ КОВАЛЕМ


 Чіткі рядки у вирізці газетній 

 

 

Буськ онлайн / Busk online

✝️У середу, 8 лютого, на міському кладовищі Буська поховають українського захисника Андрія Коваля, який загинув від осколкових поранень 4 лютого на війні з російськими окупантами.
Похорон розпочнеться об 11.00 від рідної домівки воїна (вул. Шевченка, 17), далі - заупокійне богослужіння у місцевому храмі Св.Ап. Петра і Павла.
Парастас сьогодні, 7 лютого, о 18.00.
Просимо бущан гідно провести в останню земну дорогу Героя, який віддав своє життя за свободу та незалежність нашої держави.
 
 
Завтра, у середу, 8 лютого, на міському кладовищі Буська поховають українського захисника Андрія Коваля, який загинув від осколкових поранень 4 лютого на війні з російськими окупантами.
 
 
Буська міська територіальна громада Львівської області навколішках віддає останню шану Герою-захиснику, бущанину Андрію Ковалю, який загинув від осколкових поранень 4 лютого на війні з російськими окупантами.
 

 

 
 
Бібліотечна спільнота Надбужжя з сумом приєднується до похоронної процесії Героя Андрія Коваля (нашого користувача) і поділяє велике горе рідних, побратимів, друзів і колег.

Нехай земля йому буде пухом. Царство Небесне.
 
ВСЯ  УКРАЇНА  СУМУЄ
ГЕРОЯМ  СЛАВА



 

Немає коментарів: