вівторок, 28 лютого 2023 р.

90 років від дня народження великого українця, глави УГКЦ, Блаженнішого Любомира Гузара

#Любомиру_Гузару_90

#Бібліотека_Інтернет_центр_міста_Буська

 До болю актуальні сьогодні слова: Що казав про Україну Блаженніший Любомир Гузар, патріарх УГКЦ (Української Греко-Католицької Церкви)?


 А у читальній залі Книгозбірні Буська на книжковій виставці допитливого читача чекає книга світлої пам′яті Блаженнішого Любомира Гузара під назвою «Учителю, іду за тобою», яку 5 років тому подарував у 3-х екземплярах Олег Синютка



Цю книгу було відзначено як « Краща книга Форуму видавців – 2017 » у Львові. Вона вийшла в 2017 році у видавництві отців василіан «Місіонер». Книгу світлої пам′яті Блаженнішого Любомира Гузара під назвою «Учителю, іду за тобою» повинен прочитати кожен читач, бо знайде він тут велике світло, поміч і підтримку, потіху і розраду… 

26 лютого 2023 року, у 90-річчя від дня народження блаженнішого Любомира Гузара, під час Літургії в Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві урочисто проголосив Блаженніший Святослав - 2023 рік Роком Патріарха Любомира Гузара.


Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ"Буської  публічної бібліотеки"

 

Читайте також

 https://uaua.top/18818/?fbclid=IwAR3CNjA7sXIDmLsdAPiGgv-MjharajxG19wHfdA7VLp8DH50hwSF7qbr9C0

18 мудрих цитат Любомира Гузара, які потрібно знати кожному українцю

 

Немає коментарів: