вівторок, 13 червня 2023 р.

День народження бібліотечного мецената з ЄС

 

 Колектив Буської міської публічної бібліотеки щиросердечно вітає з днем народження бібліотечного мецената пані Йолу з Польщі. Вчора, 12 червня, вона відсвяткувала свій черговий день народження. З цієї нагоди шлемо їй найщиріші вітання й музичний кліп у подарунок.

 Впродож 20 років Інтернет-центр Буської бібліотеки підтримує контакти з уродженцями Буська. Однією з них є пані Йола. Її родовід походить з Буська. Сама ж пані Йола за фахом вчителька. Маючи за плечима педагогічний досвід добре знає чим можна зацікавити дорослу й дитячу аудиторію бібліотечних користувачів. Отож і  шле час від часу на ім'я координатора пункту Європейської інформації книжкові дарунки та дитячі м'ягкі іграшки.  Гарно ілюстровані путівники по Любліну українською мовою милують око дорослих читачів, а від чудових іграшок отриманих в дарунок у Міжнародний день захисту дітей їх обличчя сяяли радістю




 

Дякуємо за усе щирими дитячими серцями 🤍❤️💙💛


 Бажаєємо пані Йолі 

Dużo zdrowia i miłości, moc uśmiechu i radości. Mało smutków, trudów, łez. Niech spełni się wszystko, czego chce.

 

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ "Буська публічна бібліотека"

 

Немає коментарів: