неділя, 20 жовтня 2024 р.

Літо й осінь 2024 у Буській ОТГ

Буська міська рада стала організатором й урочисто відкрила дитяче літнє дозвілля "Веселе літо - щасливі лелечі діти". Це літо почалося 1 червня і тривало для школярів Бущини впродовж трьох літніх місяців 2024 року.

Закінчилося веселе літо у Буській громаді 1 вересня. Було воно чудовим способом відірвати дітей від жахливих подій в Україні. Яскраві спогади про Дитяче літнє дозвілля "Веселе літо - щасливі лелечі діти" презентує БібліоХаб Буської ОТГ.

Ні в якому разі не забуваємо, як важко зараз нашим воїнам на передовій. Але наші діти заслуговують на щасливі й мирні канікули !

І ось настала золота осінь 2024 в Буську. Красива і мальовнича пора року.

(Світлина найактивнішого читача ОНЛАЙН БІБЛІОТЕКА БУСЬКОЇ ГРОМАДИ п. Грабар А.І.)

13 жовтня 2024року, на подвір'ї палацу графа Бадені з нагоди відзначення 927-ї річниці Дня міста відбулася святкова концертна програма та благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Молитовною хвилиною вшанували 56 полеглих воїнів - жителів нашої громади та всіх захисників , які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність України.

 🇺🇦 Вічна їм пам'ять і слава!

Впродовж чотирьох годин виступали вокальні, танцювальні колективи Буського міського народного дому, кращі виконавці з населених пунктів громади. 

 

Поруч на благодійному ярмарку збирали кошти для потреб Збройних Сил України.

🇺🇦 Щиро дякуємо нашим Силам оборони України, адже завдяки їм ми маємо можливість щодня зустрічати новий день, жити, навчатися і працювати!

 

Цей матеріал підготував  БібліоХаб, ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО "ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі Буської бібліотеки

 

 

 





 

 

Л

Немає коментарів: