четвер, 15 травня 2014 р.

Зростаємо фахово


З 7 по 11 квітня 2014 року у Регіональному тренінговому центрі Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки проводилися обов’язкові тренінги за темами І модуля «Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернеті» для працівників бібліотек-переможців четвертого туру конкурсу проектів «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» згідно річного плану РТЦ, затвердженого Міжнародною радою наукових досліджень та обмінів (IREX). У них взяла участь бібліотекар бібліотеки с.Вербляни Чучман Марія. 


24 квітня та 7 травня відбулися два одноденні тренінги «Основи роботи з електронною енциклопедією Вікіпедія. Використання вікі в бібліотечній справі» для працівників бібліотек – переможців конкурсу проектів «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» та представників інших бібліотек, які володіють ПК та навиками роботи в Інтернеті. Нашу ЦБС представляли ініціативні  та креативні бібліотекарі Христина Стефанюк (бібліотека = філія с.Заводське)




 та Зоряна Струж (бібліотека – філія с.Йосипівка)



 Проводили  тренінги завідувачка науково – методичного відділу ЛОУНБ  та координатор РТЦ Олена Шматько і тренер РТЦ Світлана Дмитрів. Учасники  навчання отримали нові знання, які зможуть застосувати на практиці. Вони  охоче поділилися ними із бібліотекарями Буської ЦБС. 


Леся Вовк, завідувачка методично – бібліографічного відділу Буської ЦРБ

Немає коментарів: