середу, 30 вересня 2020 р.

Всеукраїнський день бібліотек 2020 онлайн

 30 вересня 2020 року, всі українські бібліотеки відзначають  професійне свято. Сьогодні в цілому світі панує пандемія COVID-19, яка докорінно змінили життя бібліотекарів та користувачів. Життя бібліотек під час карантину набуло нової якості.

Інтернет-центр Буської бібліотеки швидко адаптувався і зробив свого роду квантовий стрибок у нові правила соціальної практики. Пройшовши всі етапи емоційного реагування на зміни, а це компроміс та депресія, швидко сприйняв ситуацію та усвідомив виклики. Визначив найважливіше з'ясувавши, які навички, знання та завдання можуть допомогти якісно виконувати роботу дистанційно, здійснив ревізію можливостей та наявних трудових, технологічних і технічних ресурсів.

З днем бібліотек вітає бібліотекарів Бущини підприємець

Особлива увага творцям онлайн бібліотеки Буської громади 



 У день відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, Інтернет-центр презентує новий віртуальний сервіс, а це ОНЛАЙН  БІБЛІОТЕКА  БУСЬКОЇ  ГРОМАДИ.



Фундатором якої є відомий краєзнавець, літописець, перекладач, невтомний представник гайдамацького роду, одержимий духом Холодного Яру - Михайло Зозуля. Розробником бібліотекар-інженер Інтернет-центру Буської бібліотеки Богдан Литвин.

Одним з перших ініціаторів створення віртуальної бібліотеки є кразнавець-дослідник Тарас Дишкант 

Отож, завдяки цим ентузіастам, користувачі мають змогу під час коронавірусної пандемії у віддаленому режимі вдень і вночі читати онлайн. Сьогодні бібліотека всюди, перейшовши в режим онлайн-трансляцій, вона іде в народ.


Редколегія блогу.

 

Читайте також:

Бібліотечна онлайн - вікторина до Всеукраїнського Дня бібліотек  

Бібліотечна онлайн-вікторина на етапі тестування

Онлайн-вікторина "Моє рідне місто" нагородження  






Немає коментарів: