понеділок, 11 березня 2024 р.

Увага! Програма для жінок залучених у цифровізації держпоcлуг

У межах CDTO Campus стартує нова лідерська програма «UNDP: Програма для жінок, залучених у цифровізації держпослуг».

Програма розрахована для проактивних менеджерок, залучених до процесів цифровізації державних послуг. Це одна з програмою CDTO Campus, що комбінує практичні знання та лідерські навички.

Лідерська програма для жінок триватиме з 4 квітня по 27 вересня 2024 року.

Навчання міститиме чотири модулі та відбудеться у форматі 17 щотижневих вебінарів і дводенного офлайн-тренінгу в Києві. Серед навчальних модулів:

  • впровадження цифрових технологій у державному секторі,
  • актуальні тенденції в цифровізації, ефективне управління,
  • розвиток soft skills, зокрема, комунікаційних умінь, навичок переговорів та мистецтва публічних виступів.

Учасниці, які відвідують 70% навчальних модулів (12 вебінарів), можуть взяти участь у фінальному навчанні за кордоном. А також отримають сертифікат про успішне завершення програми.

До участі запрошуються менеджери з 3-річним професійним досвідом у державних органах виконавчої влади або підпорядкованих установах чи підприємствах, які реалізували щонайменше два проекти державної цифрової трансформації.

Дедлайн подачі заявок — до 17 березня включно.

Більше інформації про програму шукайте на сайті CDTO Campus у розділі «Короткотривалі програми».

Реєстрація на програму за посиланням: https://www.cdto-campus.com/ua/programs-ua/liderska-programa-dlya-zhinok-zadiyanih-u-cifrovizaciyi-derzhposlug-cdto-campus#form

У разі виникнення додаткових запитань щодо навчання надсилайте лист за адресою: oksana.grechko@undp.org .

Програма реалізується в рамках проекту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» ( Проект підтримки Дія ), який впроваджує UNDP в Україні для фінансової підтримки Швеції, у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України та CDTO Campus.

 

Цей матеріал підготував  БібліоХаб, ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО "ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі Буської бібліотеки посилаючись на https://mail.ukr.net/desktop#readmsg/17101443334054883520/f0


 


 

Немає коментарів: