пʼятницю, 8 березня 2024 р.

Репетиція у БібліоХабі Буської громади

Сьомого березня 2024 року, у Буському міському Народному домі з нагоди відзначення 210 річниці з дня народження поета, художника та борця за волю Тараса Шевченка, відбувся огляд- конкурс читців та театральних колективів "Борітесь - поборете". 

В цей святковий день було шумно і гамірно й у БібліоХабі "На німецькому боці в Буську". Ще від самого ранку тут причепурювалися діти, батьки та завідувачі Народних домів,  проводилося пробне виконання й по особливому - дуже натхненно декламували твори Кобзаря.

 
На світлині Яна Мадзей (8 років) та Христина Живодер (14 років) Народного дому села Чішки Буської міської територіальної громади.

Прослухайте вірш Марії Пригари "Тарасове слово" у виконанні Христини Живодер, учениці 8 класу Кутівської школи.


 На світлині внизу завідувач Народним домом с. Чішки Марія Бідюк разом з конкурсантами, у громадському просторі "КОРИДОР  В  МАЙБУТНЄ", біля стенду БІБЛІОТЕЧНА  СПІВПРАЦЯ  З  ЄВРОПЕЙСЬКИМИ  МІСТАМИ.

А в руках у них маленькі сюрпризи від колег з Filia pr 17  Miejskiej Biblioteki Publicznej im. Hieronima Łopacińskiego w Lublinie. P.S.  Також 8 березня 2024 р., у публічному просторі Буської громади відбулися урочистості  присвячені по відзначенню 210-ї річниці від дня народження великого поета, художника, мислителя, борця за свободу та незалежність Тараса Григоровича Шевченка.
 
 Світлина п'ятирічної давності внизу 


Цей матеріал підготував  БібліоХаб, ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО "ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі Буської бібліотеки


 


Немає коментарів: