понеділок, 16 червня 2014 р.

Увага! Конкурс мистецьких проектів "Взаємопорозуміння"

ДЕРЖАВНА АГЕНЦІЯ ПРОМОЦІЇ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ ОГОЛОШУЄ РОЗГЛЯД КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКИХ ПРОЕКТІВ ПІД ЗАГАЛЬНОЮ НАЗВОЮ «ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ»

Розгляд та визначення культурно-мистецьких проектів (далі – проекти) під загальною назвою «Взаєморозуміння» проводиться з метою налагодження суспільного діалогу засобами мистецтва, обміну творчим досвідом між митцями різних регіонів України, стимулюванню інноваційних та сучасних тенденцій розвитку національної культури і мистецтва.Розгляд та визначення проектів із залученням експертів буде проводитися за такими видами: фестиваль, конкурс, концерт, конференція, семінар, культурно-мистецька акція.Розгляд та визначення проектів відбудеться відповідно до затвердженого порядку (додається) у липні 2014 року у м. КиєвіУчасть у розгляді та визначенні проектів можуть взяти:
·       заклади культури;
·       навчальні мистецькі заклади сфери управління Міністерства культури;
·       національні творчі спілки та їх регіональні осередки;
·       неприбуткові організації (окрім політичних партій та об’єднань; релігійних організацій).
Для участі у розгляді та визначенні проектів до Державної агенції промоції культури України (особисто або поштою) подається заявка у 7 примірниках за формою, що додається, у друкованій формі до 15 липня 2014 року на адресу: вул. Лаврська, 9, корп.5, м. Київ, 01015. Державна агенція промоції культури України.

Контактні телефони: 221-73-03, 229-07-55.
Факс: 280-90-52.
Адреса електронної пошти: dapku2009@yandex.ru.

У заявці зазначається заклад культури сфери управління Мінкультури України або національна творча спілка (регіональний осередок), що зобов’язується забезпечити реалізацію проекту, з письмовою згодою цього закладу. У разі відсутності таких пропозицій, реалізація проекту буде здійснена Державною агенцією промоції культури України.

Проект оцінюється за такими критеріями:
·       очікувана результативність проекту;
·       ефективність використання бюджетних кошів, передбачених для фінансування проекту;
·       інноваційність;
·       відповідність запланованих заходів проекту поставленій меті;
·       професіоналізм і прозорість у підході до реалізації проекту;
·       повнота охоплення цільової аудиторії.

Граничний обсяг фінансування одного культурно-мистецького проекту за рахунок бюджетних коштів не може перевищувати 100,0 (сто) тисяч гривень.

Захист авторських і суміжних прав регламентується законодавством України.

До уваги наших користувачів!
Це можуть бути концертні програми на зразок тих, які давав Буський гурт QUOADIS чи співак Ігор Богдан ("Схід і Захід. Колядуймо разом").

РЕДКОЛЕГІЯ БЛОГУ

Немає коментарів: