середу, 18 червня 2014 р.

Про перспективи розвитку туризму

Вчора,17 червня 2014 року, в Буській центральній районній бібліотеці ім. Івана Котляревського відбувся краєзнавчий захід, присвячений перспективам розвитку туризму в нашому районі.
Його відкрила керівник Буського відділу культури і туризму Людмила Іванівна Ціхоцька. З доповіддю виступила Марія Степанова, яка проходить виробничу практику у відділі культури. Вона озвучила засади та перспективи розвитку туристичної галузі в регіоні, а також зупинилась на туристичних маршрутах  її рідного селища Красне.


Серед писутніх був дворазовий чемпіон Європи з фехтування, наш земляк - Антон Дацко.   Він висловив свої враження від чисельних подорожей світом, які випали на його долю, та запропонував цікаві рекомендації щодо розвитку туризму Бущини.  Принагідно Людмила Ціхоцька вручила йому ювілейну медаль Маркіяна Шашкевича як особистості, котра прославила наш край на світовій спортивній арені. А він подарував краєзнавчому музею м.Буська сувенірне горнятко.


Головний спеціаліст відділу культури і туризму Ігор Стефанюк зробив цікаві, конструктивні пропозиції, які сприятимуть розвитку туризму та музейництва в нашому краї. Про
створення туристичних маршрутів, залучення інвестиції та перспективу «зеленого» туризму, зокрема, на території Олеської селищної ради.


А методист Буської  ЦРБ Марія Литвин презентувала краєзнавчі Інтернет-портали регіону


Матеріал на стадії розробки

Немає коментарів: