суботу, 7 червня 2014 р.

Про День журналіста

Вчора, 6 червня 2014 року, у Буській ЦРБ відзначили День журналіста. Вранці бібліотекарі і читачі привітали свого дипломованого журналіста Адама Івановича Тарновського, який сьогодні очолює господарську частину районного Народного дому і водночас наполегливо працює в краєзнавчих Інтернет-проектах бібліотеки.

Наступними вітання отримали журналісти часопису "Воля народу", співпраця з яким розпочалась на громадських засадах ще у 1996 році в процесі розробки і реалізації проекту комп'ютеризації видавничого процесу і триває заразх, коли віртаульна підшивка на блозі газети сягла 3-річного об'єму(2011-2014 рр.) і незабаром поповниться ще 2-ма роками (2009-2010 рр.).

Буське радіо, котре висвітлює всі заходи у книгозбірні, Інтепрнет-центр вітав через соціальні мережі, коментуючи актуальні дописи радіожурналістів.

Не забули привітати навіть корпорацію ЗІК, співпраця з якою стартувала у дні народження агенції в 2004 році та Марію Іванівну Гарасимчук - редактора "Обрію", "Вістей краю", з легкої руки якої це сталося. 

Вітання полинули до цілої низки Інтернет-порталів таких, як Корреспондент.net, з якими бібліотеку поєднують проекти "Блог-платформа Львів -2012" та інші.



Не оминули увагою і багаторічну членкиню НСЖУ Аллу Андрєєву, яка мріє видати збірку своїх оповідань і постійно консультується з Інтернет-центром.

РЕДКОЛЕГІЯ БЛОГУ

Немає коментарів: