понеділок, 25 жовтня 2021 р.

Сьогодні 65 найактивнішому краєзнавцю нашої бібліотеки

 


 Сьогодні день народження відомого краєзнавця, бузецького літописця Михайла Зозулі. Здається, зовсім недавно відзначали ми разом з ним його 60-річчя.


 

 Він частий гість Інтернет-центру є прихильником Європейського курсу.

 

 Михайло Зозуля - ініціатор впровадження новітніх технологій, зокрема онлайн бібліотеки. Упорядник, перекладач, невтомний представник гайдамацького роду, ентузіаст, він щиро ділиться прекрасними історичними книгами у відкритому доступі

Клекіт бузька Буський історико-краєзнавчий альманах Число 4 Національно-визвольний рух на теренах Бузеччини в 1938 – 1952 роках

Історія Буська в документах, матеріалах і спогадах Видання третє, доповнене 

Клекіт бузька Буський історико-краєзнавчий альманах №3 

 

В ОНЛАЙН БІБЛІОТЕКА БУСЬКОЇ ГРОМАДИ є багато його інших книг, адже Михайло Зозуля - ініціатор створення онлайн бібліотеки.

Його книги затребувані за кордоном, в країнах ЄС. Ювіляр впродовж 33 років є членом ГО"Товариства Бужани" та організатором і екскурсоводом історико-краєзнавчого музею при палаці Бадені. Пропагує книгу та читання - формат немає значення. Підтримує співпрацю між бібліотеками та допомагає іншим краєзнавцям у видавництві  книг. Зокрема цьогоріч за його сприяння світ побачила книга  Марії Чайківської "Моє село".

Бере активну участь у створенні й тестуванні бібліотечних онлайн вікторин до дня міста Буська. Є учасником та дослідником цікавих історичних фактів - лихоліть 20 століття.

 Сьогодні вітаємо шановного письменника пана Михайла, з днем народження. Бажаємо, щоб його завжди супроводжувало натхнення, щоб діяльність завжди була успішною і приносила не тільки радість читачам, але й прибуток автору, бажаємо міцного здоров'я, благополуччя і щастя.

         Колектив КЗ "Буської публічної бібліотеки"


 


 

Немає коментарів: