пʼятницю, 19 січня 2024 р.

Увага! Безкоштовні вебінари

 Clarivate продовжує безкоштовні вебінари українською

В 2024 році компанія Clarivate продовжує безкоштовні вебінари українською у ZOOM. У двох серіях Clarivate Essential та Research Smarter.

Clarivate є власником і виробником потужних ресурсів та інструментів, що допомагають науковцям проводити, аналізувати, презентувати наукові дослідження на світовому рівні. 

18 січня 2024

Тема вебінару: Персональний кабінет у Web of Science    
Тези: 2024 рік починаємо з обговорення реєстрації та використання персонального кабінету у Web of Science з максимальною користю. Налаштування, коригування і робота з авторським профілем, історії пошуку, налаштування повідомлень. Також відповіді на запитання з реєстраційних анкет.    
Час 10:15–11:15

2024 рік починаємо з обговорення реєстрації та використання персонального кабінету у Web of Science з максимальною користю. Налаштування, коригування і робота з авторським профілем, історії пошуку, налаштування повідомлень. Також відповіді на запитання з реєстраційних анкет. 
Від Інтернет-центру Буської бібліотеки двічі взяла участь бібліотекар-інженер Марія Литвин, з 10:15 - 11:15 та повторення о 16:15    
 

Раді співпрацювати з вами у 2024 році і разом наближати нашу Перемогу!

 

Цей матеріал підготував  БібліоХаб, ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі Буської бібліотеки

 

Читайте також

Вебінар з запрошеними фахівцями «Відкрита наука і Суспільство».  

УВАГА !!! Проєкт "Навчання без меж"

Немає коментарів: