понеділок, 19 лютого 2024 р.

Сьогодні 90 років онлайн користувачу нашої бібліотеки


Краєзнавець і літератор, пан Ярослав Давидовський святкує сьогодні своє 90-річчя. Такий ювілей - дуже важлива подія, адже далеко не кожному доводиться зустрічати настільки поважний вік. Його життєлюбність і оптимізм ніколи не припиняються.

Він частий гість Інтернет-Центру  , футбольний оглядач та дописувач місцевої газети "Воля народу".


БібліоХаб Буської громади в цей радісний день вітає п.Ярослава Давидовського з цією чудовою датою! Бажає і на далі ні хвилини не нудьгувати, ні про що не сумувати, завжди відчувати підтримку близьких і любов усієї великої родини. Здоров'я та всіх добрих благ, внутрішнього спокою і невгамовної мелодії щастя.

P.S.

До відзначення 90 -го ювілею його онучка Оксана Гузій зробила дідусеві чудовий подарунок, видала книгу, в якій зібрані статті про життєвий шлях дідуся Ярослава та його цікаві оповідки надруковані на сторінках "Волі народу" 

                              Детальніше читайте тут


Цей матеріал підготував  БібліоХаб, ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі Буської бібліотеки

 

 Читайте також 

 "Кобзар" онукові у подарунок

Перемога Ярослава Давидовського 

Інтернет-центр - місце зустрічі краєзнавців 

Бібліотека, символи, футбол  

Сьогодні 85 років найактивнішому користувачу Інтернет-центру нашої бібліотеки  

 


 

Немає коментарів: