четвер, 14 грудня 2023 р.

Онлайн презентація Маніфесту сталого миру в БібліоХабі

 

БібліоХаб "На німецькому боці в Буську" є тим місцем, де ми всі об'єднуємося та спільно діємо, кожен з нас зараз на своєму місці, на своєму маленькому фронті з усією стійкістю та волелюбністю наближає нашу велику мрію - Перемогу. 

11 грудня 2023 року, прямуючи бібліотечним громадським простором "Коридор в майбутнє" до нас знову завітав волонтер Володимир Мокрицький.

На цей раз, він звернувся за допомогою в організації онлайн презентації Маніфесту сталого миру. В руках у нього  паперовий варіант

Маніфест сталого миру Світ після нашої перемоги 

У півторахвилинному відеоролику волонтер просить про поширення Маніфесту

Тож ми продовжуємо нашу традицію і закликаємо усіх  користувачів до ознайомлення з маніфестом й беремо участь в онлайн та офлайн вивченні яким має бути світ після нашої перемоги. 

"Як зробити так, щоб війна Росії з Україною більше не повторилася?" – це одне з питань, яке висвітлюють у маніфесті. Працюючи над документом, враховували думку військових, сказав співавтор Валерій Пекар.

AMERICA House презентує у Львові

Запрошуємо усіх громадян до нашого БібліоХабу, де кожен може знайти потрібну для себе інформацію. Ми завжди раді зустрічі з вами і працюємо тільки для вас.

 

Цей матеріал підготував БібліоХаб, ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ"Буської  публічної бібліотеки" посилаючись на https://sustainablepeacemanifesto.org/ua


 Читайте також

Бібліотека у вирі децентралізації  

Перемога здобувається спільними зусиллями

ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ВОЇНАМ АТО/ООС 

 Три ікони в АТО 

Перша Буська ікона в АТО 

 

Немає коментарів: