пʼятницю, 29 грудня 2023 р.

Слово пам’яті про Богдана Литвина

 


Сьогодні (29 грудня 2023 р. Б.), минає 40 –й день, як передчасно пішов із життя Богдан Литвин. Цю непоправну втрату нині переживає не тільки родина, але всі хто знав його, як висококваліфікованого педагога, людину новаторської вдачі, скромну і працьовиту. Все своє свідоме життя він віддав удосконаленню новітніх технологій у суспільному житті.

Його особиста  праця по створенню першого на Львівщині ІНТЕРНЕТ-ЦЕНТРУ (при підтримці Посольства США в Україні) в Буській бібліотеці ім. І.Котляревського  принесла йому велику повагу серед читацького загалу Бузецького краю. Богдан Литвин ще у 1997 році, до 900-річчя міста Буська розмістив в Інтернеті перший сайт (Буської міської ради). Він керівник близько десяти американських та європейських проєктів, партнер низки спільних проєктів місцевої газети "Воля народу". творець креативного простору, а також організатор ряду краєзнавчих онлайн-вікторин. За  власні кошти закупив нову модель електронної книги, яку з його ініціативи видавали обдарованим дітям. Богдан Литвин був, по суті, першим айтішником в Львівському краї.

Нині в день його пам'яті, родина, всі хто з ним працював і його знав - своїми молитвами просять Всевишнього прийняти його душу в Небесне Царство для вічного спокою і відпочинку.

Адам Тарновський, блогер, шанувальник невмирущої праці Богдана Литвина


Читайте також

ПОМ'ЯНИ ГОСПОДИ, ... 

 

Публікацію у місцевій газеті "Воля народу " 27.12.2023. №52(2707)

Немає коментарів: